Gelukkig zijn, hoe doe jij dat?

In mijn praktijk komen mensen en kinderen die zoekende zijn. Zoekende naar zichzelf. Wie zijn ze? Wat willen ze? En wat kunnen ze. Herken jij je hierin, lees dan verder.

Mensen die zoekende zijn naar zichzelf, zijn afgedwaald van hun eigen ik, weg van het hart. Van hun mooie pure gevoel. Waarom? Ze hebben zich aangepast aan de buitenwereld aan andere mensen. Daarin zichzelf weggecijferd. Ze luisteren niet goed genoeg naar wat hun ik hun verteld. Te druk met wat de ander er wel niet van zegt of denkt, of wat de ander wil. Door hierin teveel mee te gaan niet te luisteren naar je eigen ik, loop je zelf leeg.

HALLO DAAR! Waar ben jij in dit stuk? WAKKER WORDEN!

Wil jij dit? Wil jij je leven laten leiden door de buitenwereld, door anderen? Wil jij hiervan afhankelijk zijn? Ben jij dan wel gelukkig?

Tuurlijk niet, diep van binnen zou jij in je kracht willen staan. Zelf willen en kunnen zeggen wat jij ervan vindt. Hoe jij erover denkt. Jij wilt toch ook gelukkig zijn?

Er zit een angst onder. Onbewust. Je wilt de ander niet kwetsen en pijn doen. Je wilt liefst iedereen tevreden houden. Stop daarmee.

Wordt bewust van je patronen en doorbreek ze. Alleen jij kunt je oude patronen doorbreken.

Vindt iedereen jou aardig? Nee echt niet en dat hoeft ook niet. Laat je a.u.b. horen en niet over je heen lopen. Zeg hoe jij erover denkt, wat jij ervan vindt. Zo blijf je trouw aan jezelf. Dichtbij je eigen ik. Blijf je in balans. De ander hoeft het er niet mee eens te zijn, maar jij bent trouw gebleven aan jezelf. Dat voelt goed en geeft energie en word je gelukkiger van. Dat wil jij toch ook? Wordt ervan bewust. Luister naar jezelf en laat je niet teveel mee slepen door de mening van de ander. Je mag er wel naar luisteren maar trek je eigen plan. Als de ander in de sloot springt, spring jij er echt niet achteraan.

Kom je er niet alleen uit, ik help je graag verder. Bel:06-10392521 of mail: yvonne@hetleeftinje.nl of kijk op: www.hetleeftinje.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.