Ademhaling en Reiki met sjamaanse drum sessie

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft. De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, rusteloos, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven.
We voelen ons uit balans.

Wij, Roy en Yvonne leren je weer vol, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodigen wij je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Uit ervaring blijkt dat deelnemers meer rust, (levens)energie, helderheid en een diep vertrouwen in het leven ervaren.

Tijdens de sessie ontvang je een Reikibehandeling. Deze geeft verlichting bij alle lichamelijke en/of mentale ziektes en ongemak. Je komt in balans.

Ook maken wij tijdens de sessie gebruik van de sjamaanse drums en koshi windgong.

Laat je meenemen in deze mooie adem en reiki reis. Ontmoet jezelf in je diepere lagen. Wat wil jij loslaten? Of waar wil jij je mee verbinden? Wat zijn je verlangens?

Op de volgende data’s geven wij de ademhaling reiki sessies:

Donderdag 4 januari, vrijdag 2 februari, donderdag 7 maart, vrijdag 5 april, donderdag 2 mei en vrijdag 7 juni 2024.

Wil jij hier bij zijn? Neem dan contact http://www.hetleeftinje.nl/kosten/ met ons op. Je mag ook een mail sturen naar: Royenyvonne@outlook.com

Wij zien je graag voor een hele mooie reis.

Warme groet,

Roy en Yvonne