Coaching

Door de drukke en hectische samenleving wordt er veel van ons gevraagd in deze maatschappij. Je bent gevoelig en snel geïrriteerd. Je bent moe en futloos, hierdoor heb je geen energie meer. Je bent jezelf kwijtgeraakt. Wie ben jij? Je hoofd maakt overuren en je voelt spanning in je lichaam. Balans is ver te zoeken, je loopt op je tenen…

Op zo’n moment in je leven is het fijn dat er iemand voor je is, met je mee loopt, met je meedenkt, je ziet, en erkend. Die naar je luistert zonder te oordelen. Die met je op zoek gaat naar wat voor jouw belangrijk is in dit leven en waar jij je goed bij voelt. Zodat jij weer in staat bent om verder te gaan in het leven, in balans en vol energie.

Als je met mij gaat werken dan: 

♥Kom je in verbinding met je hart.

♥Weet je hoe je in balans kunt blijven.

♥Krijg je inzicht in oude pijnstukken en hoe jij hiermee om kunt gaan.

♥Krijg je inzicht in je eigen gedrag en handelen en hoe je dit kan veranderen.

♥Krijg je tips om meer rust te creëren in je dagelijks leven.

♥Ga jij ervaren waar jij energie van krijgt en wat jou energie kost.

♥Mag jij zijn wie jij bent. Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven.

♥Krijg je meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.

♥Weet je goed om te gaan met je gevoeligheid.

♥Ervaar je hoe het voelt om gelukkig te zijn.

Welke stappen zijn er nodig?

Het is belangrijk om elkaar te leren kennen en vertrouwen te hebben in elkaar. Dit eerste kennismakingsgesprek is gratis en vindt plaats in mijn praktijk, telefonisch of via een skype gesprek.

Als het voor beiden goed voelt dan kijken wij wat het beste bij jou past en plannen wij de individuele sessies in.

Wij gaan aan de slag met je eigen gevoel en energie. Dat je een balans hierin kunt vinden. Je weet wie je bent. Hoe je blij en gelukkig kunt zijn. Genieten kunt van het leven. Je weet om te gaan met de kritiek van een ander, je laat je niet meer leegzuigen. Je weet onder woorden te brengen wat je precies bedoelt. Je ervaart rust en ontspanning. Je blijft trouw aan je eigen pad. Je kunt goed je grenzen aan geven, zonder je schuldig te voelen. Je hebt meer zelfvertrouwen.

Wij gaan oefeningen doen om je betere inzichten te geven en te laten ervaren hoe het anders kan.

Traject: 5 individuele sessies van 2 -2,5 uur. Ik geef je een behandeling. (Natuurwandeling/coaching, Voetreflex, Access Bars of een Ontspanningsmassage) Voor of tijdens een behandeling gaan wij in gesprek met elkaar. Je krijgt inzichten en ik geef je een opdracht. Een investering in jezelf voor €395,-