Nieuws

LUISTERKIND WARME WENSEN ACTIE

Wij gaan kaartjes versturen naar mensen die om welke reden dan ook wel een kaartje kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een goede vriendin die een zwaar jaar achter de rug heeft, een collega omdat hij je dit jaar zo goed geholpen heeft, de buurman verderop omdat hij eenzaam is, de mantelzorger die er dit jaar toch maar mooi iedere keer weer stond, etc… .etc…

Het zijn kaarten met een mooie tekst gericht op de persoon waarvoor deze bedoeld is. Onderaan de kaart komt de naam van de aanvrager. De aanvraag kan tot 8 december per mail gedaan worden.

Is dit even leuk zo vlak voor de feestdagen een ander een mooie kaart met tekst te laten bezorgen! Je hoeft er zelf niet eens de deur voor uit.

Wil jij mee doen? Stuur dan een mail naar: https://mailchi.mp/42ebfab9a20a/we-delen-warme-wensen

——————————————————————————————————————–

Op 1 april 2019 worden mijn prijzen aangepast. Mocht jij nog willen profiteren van mijn huidige prijzen, bel of mail dan voor een afspraak.

——————————————————————————————————————–

24-09-2018

Vanochtend heb ik een interview gegeven. Om de Spirituele Belevingsavond te promoten. Het was erg leuk. Ik ben geinterviewd door Nathalie Visser. Zij organiseert op vrijdagavond 28 september van 20.00 tot 22.30 uur deze Spirituele Belevingsavond.

https://youtu.be/ChL1t1K3Q8o

——————————————————————————————–

03-09-2018

Kom jij ook naar de Spirituele Belevingsavond te Hengelo? Op vrijdagavond 28 september van 20.00 uur tot 22.30 uur sta ik op deze avond en geef ik korte VOETREFLEX-BEHANDELINGEN.

Er zullen deze avond circa 20 spirituele ondernemers aanwezig zijn en voor jou als bezoeker is het mogelijk om kennis met ze te maken.

Een consult/behandeling bij elke ondernemer zijn slechts €5 en duren circa 15 minuten.

De entree is GRATIS

——————————————————————————————————————–

05-04-2018

MAAK JE VOETEN ZOMERKLAARMaak je voeten zomerklaar
Het mooie weer komt er weer aan.
Tijd om je voeten te laten stralen.
Geef de voeten de aandacht, die ze nodig hebben.

Maak een PEDICURE afspraak en laat gratis de tenen laken. Neem wel je eigen nagellak mee.
Bel: 06-10392521 of mail: yvonne@hetleeftinje.nl

—————————————————————————————————————

05-02-2018

Liefde is overal

Een paar weken geleden was ik met mijn maatje van het Aveleijn in de bioscoop. Wij keken naar de film Love Cruise van K3. Op het laatst werd het nummer Liefde is overal gezongen. Dit nummer zette mij aan om dit stukje te schrijven.

Voor sommige mensen is liefde niet iets vanzelfsprekends. Deze mensen kunnen de liefde niet goed ontvangen of zien de liefde niet om hun heen. Toch is er overal liefde. Jij mag er zelf naar op zoek gaan en het proberen te ontvangen van de ander, als de ander het aan je geeft. Als jij de liefde hebt gevonden, op welke manier dan ook, dan voel jij je fijn, gewaardeerd. Jij voelt je sterker en krachtiger. Met “de liefde” bedoel ik een arm om iemand heen, een knuffel of een lief woord. Een klein geschenk, een knipoog, noem maar op. Er zijn zoveel manieren om te laten zien en merken dat je om iemand geeft. Het gebeurt nog te weinig, dat mensen aan elkaar laten zien dat ze om elkaar geven, elkaar waarderen. Elkaar iets positiefs zeggen.

Als wij met elkaar zouden proberen om elke dag eens tegen iemand iets positiefs te zeggen of positiefs te doen. Wat zou de wereld er dan anders uit kunnen komen te zien.
Begin bij jezelf. Waardeer jezelf in wie je bent. Jij bent goed zoals je bent. Heb jezelf lief, mooi mens. Jij bent uniek. Als jij jezelf lief kunt hebben, kun jij deze liefde verder verspreiden. Dan wordt het kleine stipje liefde een grote olievlek en misschien nog wel groter. Wat zou dit mooi zijn, dat je overal de liefde kunt voelen. Iedereen heeft liefde nodig. Sommige mensen komen tot leven door het krijgen van liefde. Ze hebben er moeite mee om het te ontvangen en misschien ook wel om het aan een ander te geven. Ze zijn het niet gewend. Geef deze mensen extra liefde en jij staat versteld wat er met zo’n iemand gebeurd. Kijk dan eens wat dit met jou doet. Jij groeit hierdoor in positieve zin. Een win-win situatie. Wauw.

Lief, mooi mens begin vandaag en kijk wat dit met je doet. Heel veel succes.


ACTIE: Deze aanbieding is geldig van 12-01 t/m 12-02 onder vermelding van MARKT 2018


10-01-2018 Kom jij ook gezellig naar de Body Mind en Spirit Markt te Borne? Op vrijdag 12 januari sta ik op deze markt. Ik zou het leuk en gezellig vinden om jou hier te ontmoeten.