Over mijzelf

Mijn naam is Yvonne Jansen, woon in Hengelo    en ben moeder van 3 prachtige zoons.

Als klein meisje voelde ik mij vroeger anders dan anderen. Ik was best gevoelig en wist hier niet goed mee om te gaan. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Dat is wat ik te horen kreeg. Door mijzelf meer aan te passen aan de “normale” wereld liep ik dikwijls op mijn tenen. Ik was niet mijzelf. Wilde het goed doen voor anderen en cijferde mijzelf weg. Ik werd toch niet gezien, gehoord en begrepen. Lang heb ik mijn gevoel weggestopt, er werd toch niet naar mij geluisterd.

Tijdens de middelbare school kwam er verandering. Ik kwam in contact met spiritualiteit en kon mijn gevoeligheid beter plaatsen.

Na het volgen van verschillende opleidingen, cursussen en workshops, ben ik gegroeid en ik groei nog steeds. Ik heb veel over mijzelf geleerd. Ik kwam erachter dat ik meer mijzelf mocht zijn. Mij niet altijd hoef aan te passen en van mijzelf mocht gaan houden. Mijn grenzen duidelijker mag aangeven. Dat alles in jezelf zit en niet buiten jezelf hoeft te gaan zoeken. Ik ben bewust geworden van oude overtuigingen waar ik naar leefde. Ik kon emoties toelaten om vervolgens ze de ruimte te geven. Dat gaf verlichting.

Ik weet dat ik gevoelig ben, veel oppik uit mijn omgeving, dit energie kost, perfectionistisch ben, dit een uitdaging is om iets losser te laten.

Door met bovenstaande bezig te zijn, op tijd rust en ontspanning te nemen om weer nieuwe energie te krijgen en meer naar mijzelf te luisteren, ben ik geworden wie ik nu ben.

Nu als volwassen vrouw weet ik dat ik mijn gevoeligheid kan inzetten als prachtig instrument. Ik heb door al de jaren heen geleerd (met vallen en opstaan) beter om te gaan met mijn gevoeligheid. Nu maak ik ook nog wel lastige dingen mee, maar kan er veel beter mee omgaan. Ik blijf dichterbij mijzelf. Ik vertrouw meer op mijzelf en mijn gevoeligheid. Graag wil ik andere mensen helpen die vastlopen met zichzelf en hun gevoel. Dat ze meer hun zelf kunnen en mogen zijn.

Wil jij rust in je hoofd en lichaam?……Zorg voor jezelf. Jij bent het waard!

Als je me zou kennen zou je weten dat….. 

* Ik graag mensen wil helpen zodat ze meer hun zelf kunnen en mogen zijn.

* Ik 3 jongens heb en het moederschap soms een hele uitdaging vindt. Mijn kinderen zijn mijn spiegels.

* Ik iedereen de ontspanning en rust gun die ze nodig hebben.

* Ik gek ben op pure chocolade 85%

* Wandelen mijn ontspanning is.

* Door in de natuur te zijn mijn hoofd leeg kan maken en er energie voor terug krijg.

* Ik soms onzeker ben, maar blijf wel trouw aan mijzelf.

Denk jij dat ik de persoon ben om je verder te helpen?

Bel dan: 06-10392521 of mail: yvonne@hetleeftinje.nl