Reiki

Jouw zelf genezende vermogen activeren en stimuleren? Bleef de weldaad en meerwaarde van wat mijn behandelingen voor jou kunnen betekenen.

Reiki is een Japans woord dat “universele levensenergie” betekent. Letterlijk vertaald betekent het “kracht van de zon”.

Reiki is een vorm van energieoverdracht die via de handen of op afstand doorgegeven wordt. De helende energie werkt zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.
Doordat de energie door de gever en de ontvanger stroomt, is het voor zowel de gever, als de ontvanger, zeer ontspannend.

Het mooie van Reiki is de eenvoud. Werken met Reiki vergroot je zelfbewustzijn en zet je ontwikkeling en groei in gang.

In de loop van je leven hopen zich blokkades op in je energiebanen. Deze kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Reiki zorgt voor bewustwording van deze opgebouwde blokkades. Reiki maakt deze blokkades op een zachte manier los en ruimt ze op, zodat je energie weer vrij(er) kan stromen. Door het opruimen van deze lichamelijke en geestelijke blokkades ontstaat er ruimte. Ruimte voor levenskracht en groei. Ruimte voor het ontwikkelen van talenten.

De energie herstelt de harmonie in je lichaam en versnelt het natuurlijk genezingsproces.
Reiki helpt ziekte te voorkomen, of sneller te helen. Reiki kan in bepaalde gevallen ook genezen, maar is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen.

Let op! Reiki vervangt nooit de dokter, hulpverlener of een andere therapeut!!

Reiki is geschikt voor iedereen die het wil ontvangen. Je hoeft er niet in te “geloven”. Het is voldoende als je de energie wilt toelaten. Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is.

Reiki werkt altijd op de hele mens, nooit alleen op de symptomen.